{0} reviews | Schrijf review

Deco 2000
Peer - Over Deco 2000

Totale interieurinrichtingen op maat!

Ambachtslaan 1033
3990 Peer

011948166
011 73 49 13
     

Deco 2000: totale interieurinrichtingen op maat

Uw interieurinrichting geeft uw huis cachet. Dus zoekt u een interieurpartner die op dezelfde golflengte zit. Bij Deco 2000 staat een team van enthousiaste vakmensen te trappelen om uw droomproject te realiseren. Ook voor bedrijven en zelfstandigen steken wij met plezier de handen uit de mouwen.

 

Alles in één

Deco 2000 staat synoniem voor interieurwerk van a tot z. Wij luisteren zorgvuldig naar uw ideeën of ontwerpen. Het resultaat? Een inrichting die precies de juiste snaar raakt. Deco 2000 regelt alles tot in de puntjes: elektriciteitswerk sanitair, Gyproc-werk, maatmeubelen, systeemwanden, … U wordt in de watten gelegd met een totaalproject.

 

Uw interieur is uw visitekaartje

Zorg ervoor dat de inrichting van uw kantoor, winkel of horecazaak uw klanten prikkelt. De eerste indruk is namelijk de belangrijkste. Deco 2000 denkt met u mee over de uitstraling van uw zaak en laat die daarna vakkundig tot leven komen. Van showroom tot cocktailbar: uw klanten kijken hun ogen uit.

 

Stipte service

Voor uw interieurindeling zoekt u iemand op wie u kunt bouwen. En dus klopt u aan bij Deco 2000. Want hier staat stiptheid bovenaan de lijst. Hebt u met ons een afspraak? Dan komt Deco 2000 die altijd na.

 

Geef uw interieurinrichting pit. Bel Deco 2000 vandaag nog voor uw vrijblijvende offerte.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Keukenkasten
Restaurant interieurs
Meubels en open haard
Cup planken
Interieurinrichting
Winkel interieurs

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review